Ik zocht een masseur of haptotherapeut omdat ik steeds zo gespannen was in mijn lichaam en mijn hoofd vol van gedachten en piekerend. Niet alleen heb ik ontspanning gevonden maar René heeft me ook laten voelen dat ik niet zo mijn best hoef te doen. Ik voel me zekerder nu, meer ontspannen en kan de dingen makkelijker op me af laten komen zonder angst of paniek te voelen. Ik ben nog altijd blij dat ik deze stap heb genomen. Ik sta er zo anders in nu !

Man, 42 jaar

Ik had allerlei onverklaarbare klachten en ben het hele medische circuit doorgeweest op zoek naar wat er aan de hand was.  Tijdens de sessies bij René bleek dat er nog allerlei dingen van vroeger ” vast” zaten in mijn lichaam terwijl ik dacht dat ik die allang verwerkt had. Ik voel nu letterlijk en figuurlijk weer de ruimte om te ontspannen, meer in het hier en nu te zijn en minder steeds bezig te moeten zijn met de toekomst en vroeger. Ik heb het gevoel dat ik weer verder kan en heb er weer zin in!

Vrouw, 45 jaar

Ik kwam bij René met een lichaam dat stijf stond van de spanning. Regelmatige Fysio hielp altijd maar een klein tijdje. Ik had een ongeluk gehad een tijd geleden en dat bleef me bezig houden. Doordat de behandelingen me via het lichaam weer mezelf lieten voelen en ervaren, ben ik gaan beseffen hoe ik bezig was en dat ik mezelf letterlijk vast had gezet na dat ongeluk en het nog dagelijks op allerlei gebied mijn leven beheerstte. Ik ben me bewust gaan worden van de keuze die had en kon, net als mijn lichaam, weer gaan loslaten. In stukjes en beetjes komt er steeds meer energie vrij die blijkbaar vast zat !  Ik voel me vrijer en beweeg me meer en makkelijker. Fijn ! Het ontroert me ook nog steeds !

Vrouw, 28 jaar

Ik kwam in deze praktijk met onrustklachten. Ik kon mijn werk niet meer loslaten en bleef, ook als ik thuis was, ermee bezig. Naast de aandacht en ruimte die ik kreeg om te vertellen over de hectiek in mijn baan en leven, hebben de behandelingen mij geleerd om mijn gevoel te kunnen uiten en niet op te kroppen maar ook de spanning die er was meer los te kunnen laten. De situatie is niet echt veranderd op mijn werk maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan wat mijn slaap en privé-leven heel erg ten goede komt.

Vrouw, 52 jaar

Ik heb heel veel baat gehad bij de behandelingen. Er worden deuren geopend die heel stevig gesloten waren. Ik voel dat er veranderingen plaatsvinden en dat dat versterkt wordt door er mee te leren dealen.

Vrouw, 63 jaarWerkt nog, man met pensioen

In september 2014 heb ik na lang getwijfeld te hebben contact opgenomen met René. Ik had mijn leven aardig op de rit. Toch voelde ik dat ik wat geblokkeerd werd. In mijn leven heb ik op verschillende manieren dierbare mensen verloren. Dit heeft me veel pijn gedaan en daardoor durfde ik me niet meer helemaal te geven in nieuwe relaties. Dit waren ervaringen die ik het liefst wilde vergeten.

René, een rustige, integere, aardige man met bijzondere handen en veel kennis. Hij luisterde en gaf me handvatten om over mijn problemen na te denken. Dit combineerde hij met verschillende massagetechnieken om meer bij mijn gevoel te komen. Daardoor werden ook mijn stramme spieren weer soepel gemaakt. Het heeft mij heel veel goed gedaan dus twijfel niet om hem te bellen. Ik kan weer verder met mijn leven.

 

Vrouw, 51 jaar
Meer weten?

Wilt u meer weten over mijn diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: