Mijn Visie

Gezondheids-klachten zie ik als signalen van ons lichaam, ons denken en ons voelen, die om onze aandacht vragen om ze te gaan beluisteren. Wat vraagt de klacht en wat brengt de klacht mij. Ik werk vanuit de samenhang tussen lichaam en geest en de invloed die ze op elkaar uitoefenen. Ze kunnen harmonieus zijn maar elkaar ook ondermijnen. Het lichaam kan ook onverwerkte ervaringen opslaan en zich later als pijn- of drukklacht manifesteren. Het beluisteren van deze klachten geeft ruimte om alsnog de ervaring een plek te geven en zo ruimte en ontspanning te creëren waar eerst starheid, verstarring, verharding en gevoelloosheid het lichaam domineerden.

visie

In mijn werk probeer ik samen met de cliënt bewustzijn en bewust ervaren te brengen binnen het lichaam, het voelen en denken. Dat geeft zicht op hoe je bezig bent met jezelf en in de wereld met de ander. Dit bewust-zijn kan leiden tot het inzetten van een verandering. De keuze hiervoor ligt bij de cliënt  zelf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over mijn diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: