Balans tussen je aanpassen en voor jezelf staan

Pas jij je altijd aan ? Is dat oké voor jou of baal je daar ook wel een beetje van of geeft dat boosheid of irritatie ? Hoe zou het zijn als de ander zich ook eens aanpast aan jou?  Is het ook wel makkelijk als een ander bepaalt of weet je zelf niet helemaal goed wat je wilt ? Doe je dit altijd al?

balans tussen je aanpassen en voor jezelf staan

Haptotherapie maakt patronen zichtbaar en voelbaar hoe je iets doet in relatie met een ander en waarom je dit doet. Als je je bewust wordt hoe je iets doet dan ontstaat er weer keuze ! Wil ik het zo houden of er verandering in aanbrengen. Wat heb ik daarvoor nodig ? Moet ik zelf meer zicht krijgen op wat ik zelf nou eigenlijk wil en wie ik eigenlijk ben ? Massagetherapie brengt je via het lichaam in contact met wie je bent en wat je verlangens en werkelijke gevoelens zijn. Dat maakt het beter om zo, op een misschien nieuwe wijze, met de ander een relatie aan te gaan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: