Confrontatie met een levensbedreigende ziekte bij jou of bij een naaste

Geschokt tot in je kern. Verraden door je lichaam ! Geconfronteerd met je eindigheid. Ontkenning, woede, ongeloof, verdriet en misschien een begin van acceptatie !Hoe moet ik nou verder? Kan ik wel verder? Wil ik wel verder? En hoe moet het nou met de mensen om mij heen? Mijn partner, mijn kinderen, mijn vrienden, mijn familie? Ga ik er alles aan doen om de strijd aan te gaan ? Wat kan ik doen en wat wil ik eigenlijk nog doen?

Allemaal vragen die alleen dicht bij jezelf te beantwoorden zijn. Hoe wil ik de tijd die mij resteert doorbrengen. Wat vind ik nog belangrijk om te doen ? Welke losse eindjes zijn er nog ? Belangrijk is het om in deze fase dicht bij jezelf te komen en te blijven, misschien weer in het reine te komen met je lichaam die je in de steek lijkt te laten. Haptotherapie en Massagetherapie helpen om weer helemaal in contact te komen met jezelf en je lichaam. Daarnaast brengen ze ontspanning en de mogelijkheid om los te laten in deze cruciale periode van je leven.

Confrontatie met levensbedreigende ziekte

En hoe is het voor jou om dit niet zelf te hebben maar toe te moeten kijken hoe je naaste dit ondergaat ? is daar nog ruimte voor? Mag jezelf wel iets voelen en ruimte nemen of moet je er steeds voor de ander zijn? Voor degene met de ziekte staat zijn of haar wereld op de kop maar voor jou ook ! Hoe ga jij hiermee om? Hoe zorg jij ervoor dat je hierin overeind blijft en ruimte en energie voor de ander overhoudt ? Je kan alleen maar goed voor een ander zorgen als je dat eerst voor jezelf doet ! Haptotherapie en Massagetherapie helpen je om in het spanningsveld tussen zorg voor de ander en zorg voor jezelf, goed overeind te blijven en deze periode er echt te kunnen zijn voor de ander en voor jezelf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: