loslaten lastig ?

Soms blijf je met dingen bezig en zijn ze lastig los te laten:  Een kind of naaste waar het niet goed mee gaat, een conflict waar je mee bezig blijft. Een gebeurtenis die maar blijft spelen. Vaak houden deze zaken je vast en vinden hun weg in je lichaam in de vorm van stress, spanning en energieverlies. Het kan je ook tegenhouden om weer gewoon met je leven verder te kunnen, weer in beweging te komen. Vasthouden kan leiden tot verstarring en verharding wat ook lichamelijk kan uitwerken in gespannen spieren, pijnlijke plekken in het lichaam, stramheid en hardnekkigheid.

lastig loslaten

Met behulp van massagetherapie kun je dit gaan voelen en ervaren en zo weer gaan ervaren wat er gebeurt als je los kan laten, wat er vrij komt ! Het denken en het voelen beïnvloedt het lichaam en andersom. Als er weer ruimte komt in het lichaam, komt er ook weer ruimte in het denken. Dat kan helpen om letterlijk en figuurlijk weer verder te kunnen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: