Omgaan met een handicap

Misschien ben je al heel je leven gehandicapt. Misschien is dat pas recent aan de orde of misschien voel je je gehandicapt terwijl anderen dat niet door hebben. In alle gevallen maakt dat de beperking die er is, je sterk kan bepalen of grote invloed op jouw leven heeft. Je moet ermee zien te “dealen” en dat is best lastig in een maatschappij die daar niet altijd oog voor heeft. Soms leidt een beperking tot (een gevoel van) isolatie en eenzaamheid. Je moet van goede huize komen om hierbij overeind te blijven. Vaak kan de beperking een bron van spanning, frustratie en stress zijn. Dit vindt zijn weg in je lichaam en kan zich vertalen in allerlei spanningsklachten zoals hoofdpijn, slecht slapen, pijnlijke spieren maar kan ook leiden tot moedeloosheid, somberheid en angst en paniekgevoelens.

omgaan met een handicap

Haptotherapie en massagetherapie kunnen je helpen om je weer beter in je vel te gaan voelen, ontspanning weer te kunnen ervaren maar je ook ondersteunen om emotioneel en mentaal beter opgewassen te zijn tegen alles wat het leven brengt en daarvoor meer open, ontvankelijk te kunnen en willen zijn. Dat geeft weer stroming en beweging in je leven en kan je helpen om van jouw pad een mooi, rijk pad te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: