Omgaan met eenzaamheid

Al langer of na vertrek of verlies van je partner, kan je je eenzaam en alleen voelen. Misschien heeft het leven zijn zin verloren nu die ander er niet meer is.  Misschien kan je  je er ook niet toe zetten om in contact te treden met anderen of er speelt angst voor afwijzing of gekwetst worden. Misschien lukt het je eenvoudig niet om iemand vast te houden. Misschien schrik je, door negatieve eerdere ervaringen, ervoor terug om je aan iemand te binden.

omgaan met eenzaamheid

Om een gelijkwaardige relatie met een ander aan te gaan, heb je zicht op jezelf nodig, een gevoel van eigenwaarde en weet van je eigen verlangens en voorkeuren. Haptotherapie en massagetherapie kunnen je helpen hierop zicht te krijgen en je helpen je gevoel van eigenwaarde te vergroten. Dat geeft een beter gevoel over en in jezelf wat maakt dat jij dat ook uitstraalt. Zo’n gevoel en uitstraling kunnen je helpen om meer contacten te leggen en het plezier in je leven te vergroten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: