Omgaan met lichamelijke en geestelijke belemmeringen

Mensen kunnen soms ervaren dat wat zij willen niet past bij waar zij lichamelijk en geestelijk toe in staat zijn. Als het ware wensen zij dat zij iemand anders zijn. Dat maakt het leven lastig en kan een bron van stress, depressie en spanning zijn. Voortdurend kan je bezig zijn  daar te komen, of je daar te wensen, waar je niet bent en misschien ook nooit zal komen. Vaak is er sprake van een interne strijd tussen je geest en je lichaam.

omgaan met beperkingen

Haptotherapie en Massagetherapie helpen je om zicht te krijgen op wie jij bent en proberen de samenwerking tussen wat je denkt, wat je voelt van binnen en je lichaam te herstellen zodat je je weer kan voelen als een geheel wat bij elkaar past en niet uit verschillende, elkaar bestokende onderdelen bestaat. Er ontstaat weer een gevoel van harmonie waardoor energie en spanning kunnen vrijkomen om echt jouw weg te gaan.

Verder wil ik ook verwijzen naar het onderdeel “omgaan met een handicap“.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: