Schouder- en rugklachten

Steeds maar weer die schouder, die rug, die pijn geven, je belemmeren, je tegenhouden, je irriteren. En misschien duurt dat al heel lang dat je er in meer of mindere mate last van hebt. Vanuit mijn visie en werkwijze weet ik dat het lichaam signalen kan geven. Signalen van overbelasting, een draaglast die te groot is en waar weinig tegenover staat. Signalen van een verstoorde balans tussen zorg voor de ander en zorg voor jezelf. Signalen over de ballast, de zwaarte die je kan meeslepen in je leven. Zaken die je belasten en die soms zo zwaar zijn dat het lichaam pijnklachten gaat geven.

schouder en rugklachten

Haptotherapie en Massagetherapie kunnen je helpen om via het lichaam en wat daarin is opgeslagen, zicht te krijgen op jouw draaglast en draagkracht, wat jou belast en hoe het zit met jouw balans. Zo kan je weer zicht krijgen op wat klopt en wat niet klopt en kan je weer je lichaam gaan ervaren als het minder belast wordt, meer ontspannen kan zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: