Somber, depressief

Soms zie je het gewoon even niet zitten. Dat kan een moment zijn, een uurtje, maar het kan ook langer duren en dagen soms wel maanden aanhouden. Het kan sluipend je energie en zin in je dagelijkse bezigheden aantasten. Langzaam ga je je in een situatie bevinden waar je niet zomaar maar weer even uit komt. De aanleidingen tot zo’n periode kunnen talrijk zijn.

Hoe kom je weer in beweging? Hoe kom je weer in contact met je vitaliteit? Hoe ben ik hier gekomen? Hoe kom ik er weer uit? Hoe zorg ik dat ik er niet weer in kom? Zit iets me dwars? Heb ik dat duidelijk? Weet ik wat ik zou willen doen en mag ik dat ook? Durf ik dat ook? Kan ik terecht bij anderen met mijn zorgen, angsten? Kan ik me laten troosten, verzorgen?

somber depressief

Haptotherapie kan helpen om weer in contact te komen met wat er speelt en wat je werkelijk wilt. Weer gaan voelen wie jij bent en wat van jou is en wat van een ander is. Je kunt weer gaan ervaren wat het is dat je tegen houdt, soms gevangen houdt en wat je nodig hebt om hierin weer stappen te kunnen maken. Haptotherapie kan helpen weer in contact te komen met je kracht en verlangen.

Vanuit niet meer hoeven ….. naar een ander perspectief

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: