Uit balans

Op een gegeven moment voel je dat het niet meer klopt. Je zit constant met een vol hoofd en/of voelt je overspoelt door emoties. Pogingen om dit onder controle te krijgen maken het over het algemeen niet makkelijker en geven soms nog meer spanning. Deze situatie kan gepaard gaan met slaap- en ontspanningsproblemen wat op zich weer kan leiden tot meer spanning en irritatie en ook tot apathie.

Wat maakt dat je zo uit balans bent dat je soms alleen nog maar emotie lijkt of alleen nog maar een hoofd bent? Wat heeft je uit het lood geslagen en wat heb je nodig om weer meer stabiliteit te voelen? Hoe ziet een goede balans voor jou eruit?

balans

Haptotherapie kan helpen om te gaan ervaren hoe je patronen zijn, in het contact met anderen, hoe je omgaat met keuzen, met teleurstellingen. Zo kan je zicht krijgen op wat er gebeurt en wat je kan doen of nodig hebt om meer in balans te komen.

In balans zijn betekent dat je het beste van beide (gevoel en verstand) kan inzetten in je leven. Het helpt je ook om passend te kunnen reageren op je omgeving zodat je niet snel onderuit gaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: