Verlies, verloren, verdwenen

Na een verlies is de wereld opeens veranderd !! Een stuk van jezelf, waar je jezelf aan verbonden had, is weg en dat doet zeer !! Soms zo dat je heel lastig je gevoel daarover kan toelaten. Soms lijkt het zelfs zo dat je denkt er geen gevoel over te hebben. Soms is het weggedrukt en komt het terug in de vorm van lichamelijke klachten. Spanning en kramp kunnen dan heel voelbaar zijn. Hoe kan je nog gewoon doen ??

Hoe ga je met deze veranderde wereld om ? Hoe kan je hierin weer een plek innemen die goed bij je past ? Wil je nog wel of hoeft het nog even niet ?Hoe doseer je dat gevoel wat overal doorheen sijpelt ? Hoe vindt je een goede balans tussen je verlies nemen en weer naar voren kijken? Ben jij veranderd of is de wereld veranderd?

Verlies verloren

Haptotherapie kan helpen om meer in contact te komen met wat jij wilt en wat bij jouw past, dus ook jouw tempo van verwerking. Het kan je ook weer in contact brengen met je bodem en de kracht die je toch in jezelf nog hebt maar die soms verdwenen lijkt. Het is goed om een ander even te vragen een stukje met je op te lopen tot je weer zin en kracht hebt om het zelf verder op te pakken. Dat mag !!

Verlies, verwerking …. Verder …. weer willen

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: