Massagetherapie in Zoetermeer

Wat is massagetherapie?

Massagetherapie is een van de oudste geneeskundige behandelingen. In de massagetherapie maak ik gebruik van diverse massagevormen. Naast massage is er ook ruimte voor gesprek en oefening. Massagetherapie is erop gericht te gaan luisteren naar lichamelijke en psychische signalen. Niet zozeer met het verstand maar met het gevoel. Het helpt je een brug te slaan tussen denken en voelen. Door te voelen en waar te nemen leer je jezelf beter kennen. Bewustwording als begin van een helingsproces.

Spanningsklachten

Waar kan massagetherapie mij mee helpen?

Door massagetherapie kunnen emoties, beelden en gedachten vrijkomen en spanning en ont-spanning intensief ervaren worden. Het gaat erom op een open manier aandacht te geven aan dat wat er nu is ! In die zin is het ook een vorm van mindfulness ! Vaak leidt dit tot bewustwording en inzicht omtrent je levenssituatie en de plaats en functie van je klachten hierin.

imagesCAHOA6LI

Massagetherapie geeft ruimte

Massagetherapie kan er letterlijk en figuurlijk voor zorgen dat er ruimte gewonnen wordt. Inzicht, acceptatie, verandering en “groei” zijn dan mogelijk. Je klacht kan zijn signaalfunctie verliezen en minder (ver-)storend worden, sterk afnemen of geheel verdwijnen. Massagetherapie en haptotherapie (het toepassen van haptonomie) kunnen ook gecombineerd worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten, een intakegesprek of vervolgafspraak inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

pasfoto2

Praktijk voor massage- en haptotherapie

Violiervaart 8
2724 VT Zoetermeer
Tel: 06-24920032

Snel contact opnemen

U kunt ook direct uw gegevens achterlaten via het formulier hieronder. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Vraag/opmerking: